به گزارش پايگاه خبري تحليلي سلام لردگان به نقل از پايگاه پژوهشي گلوبال ريسرچ با انتشار گزارشي به بهانه بحران اقتصادي و بدهي و كسري بودجه در آمريكا نوشت: بسياري از مردم آمريكا در شرايط فعلي نمي توانند به لحاظ اقتصادي تاب بياورند. فقر، بيكاري يا داشتن شغلي با درآمد كم، بي خانماني، گرسنگي و نااميدي زندگي بسياري از مردم آمريكا را تحت تاثير قرار مي دهد و اين در حالي است كه مقامات ثروتمندترين كشور جهان به اين وضع اهميتي نمي دهند. ثروت دوباره بين بانكداران، شركت هاي بزرگ و ثروتمندان توزيع مي شود و فقر بيش از پيش بر طبقه فقير جامعه آمريكا سايه مي افكند.
اين گزارش مي افزايد: در دهه 1970 ميلادي، از هر 50 آمريكايي، يك نفر كمك غذايي دريافت مي كرد. در پايان سال 2008 از هر 5/6 آمريكايي يك نفر يعني 31 ميليون نفر اين كمك را دريافت مي كردند اما امروزه اين تعداد به حدود 48 ميليون نفر رسيده و آمار همچنان رو به افزايش است. بيش از نيمي از جمعيت آمريكا به كمك فدرال نياز دارند و با گذشت يك يا دو دهه اين تعداد احتمالا افزايش مي يابد. در عين حال درآمد متوسط يك خانوار رو به كاهش است و نرخ بيكاري به 23درصد رسيده است. حدود صد ميليون آمريكايي در سن كار، بيكار هستند و شمار زيادي نيز درآمد بسيار كمي دارند. شرايط روز به روز بدتر مي شود.
گلوبال ريسرچ نوشت «طبقه متوسط آمريكا در حال ناپديد شدن است و اغلب كودكان در خانواده هايي با درآمد كم يا بسيار فقير زندگي مي كنند. آمارها نشان مي دهد ميزان نابرابري درآمدي در آمريكا بيشتر از ساير كشورهاي توسعه يافته است و شيلي، مكزيك و تركيه نيز در اين زمينه رتبه بالايي دارند. از سال 1989 ميلادي تاكنون، نابرابري و اختلاف طبقاتي در 49 ايالت آمريكا افزايش يافته است.»
در اين گزارش خاطرنشان شده است: در سال 2012 بيش از 50درصد از فارغ التحصيلان دانشگاهي آمريكا كمتر از 25 سال در آمريكا يا شغلي با درآمد كم داشتند يا بيكار بودند و پيش بيني مي شود اين وضع در سال ميلادي جديد بدتر شود.